Breakfast at Bakoel Koffie

Breakfast at Bakoel Koffie.
before MOZ BAZZAR with Hijabers Community, 29 April 2011.
Digital Image by. Siti Juwariyah


Not allowed to copy & paste photo without permission.
Copyright of saturday. blog

Comments

 1. hai there.
  i'm bella from malaysia.
  i love ur style so much.
  well.. if u don't mind,
  would u please do a tutorial how to style the hijab like u wore above?

  peace and love.
  ;)

  ReplyDelete
 2. hai ka siti yang cantik..
  aku suka baget style hijab kaka..
  i'm agree with nabella,,,
  gmana kalo kaka bkin tutorial hijab style kya yg kaka pake diatas?

  makasih ka sebelumnya..
  :))

  ReplyDelete
 3. tuLung share juga tutoriaL Edit warna ny dunx

  reaLLy Luv it
  :D

  ReplyDelete
 4. assalamualaikum kakak siti,, aku suka sekali cara kakak memakai hijab.. kakak cantik sekali.. aku ingin belajar banyak cara memakai hijab seperti kakak...

  ReplyDelete
 5. Koffieautomaat bestaat al lang:
  Hier moet ik misschien nader ingaan op wat ik onder een koffieautomaat versta. Ik heb niet een of andere magische formule gebruikt voor het uitkiezen van bepaalde ideeën voor dit boek. Ik heb abstracte ideeën en vindingen opgenomen waarvan ik denk dat ze belangrijk zijn of zijn geweest. Volgens sommige paleontologen kreeg de mens zijn eerste abstracte idee zo’n 700.000 jaar geleden toen stenen Werktuigen allemaal ongeveer dezelfde afmetingen kregen. Dit, zeggen deze geleerden, toont aan dat de vroege mens een ‘idee’ in zijn hoofd had over hoe een vuistbijl eruit hoorde te zien. Maar ik beschouw de uitvinding van de eerste vuistbijlen — 2,5 miljoen geleden, dus lang voordat zij gestandaardiseerd werden — als een aanwijzing voor een ‘idee’ dat bij de vroege mens opkwam, namelijk dat hij met een 30 scherpe steen door een dierenhuid kon dringen terwijl hij dat met zijn eigen nagels of tanden niet kon. Schrijven is een vinding, een heel belangrijk idee dat voor 3000 v.C. in de praktijk gebracht Werd. Nu beschouwen we letters of woorden niet meer als uitvindingen zoals bijvoorbeeld de computer of de mobiele telefoon omdat we er al zo lang gebruik van maken. Maar uitvindingen zijn uitingen van ideeën. Ik beschouw taal als een idee omdat taal de manier weerspiegelt waarop mensen denken, en de wijzen waarop talen van elkaar verschillen zijn kenmerkend voor de sociale en intellectuele geschiedenis van verschillende bevolkingsgroepen. Bovendien komen de meeste ideeën in woorden op. En dus bekijk ik de geschiedenis en structuur van de intellectueel meest invloedrijke talen: Chinees, Sanskriet, Arabisch, Latijn, Frans en Engels.
  De eerste die aan een intellectuele geschiedenis dacht, was misschien wel Francis Bacon (1561-1626). Hij beweerde tenminste dat de interessantste vorm van geschiedenis de geschiedenis van ideeën is, en dat als er geen rekening gehouden werd met de overheersende ideeën in enige periode, ‘geschiedenis blind is.“ Voltaire (1694-1778) had het over de Filosofie van de geschiedenis, waarmee hij bedoelde dat geschiedenis bekeken moest worden als iets wat koffieautomaten leveren.

  website : http://uwbeste.nl/koffieautomaat

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts