Sunday, May 20, 2012

style inspiration : Glamour in Red






 my outfit:
Red Kaffah Scarf & Black Inner Scarf ( Saturday Market )
Top ( Niks by The Thalassa )
Skirt ( Godet Skirt by Mainland Heritage, Follow @Mainlandher )




*Saturday Market & Mainland Heritage are Available at Muse 101*






Not allowed to copy & paste photo without permission.
Copyright of saturday. blog



7 comments:

Rini Hastuti said...

simple but look glamour, cantik :)

Putri Healthireza said...

ini kalo uda dipake si eneng baru bisa kebayang mix and matchnya, love the godet skirt and the nicks :)

Ian Afifah Sudarman. said...

Ini di Makassar kan kk hihiii :) :)

Eyna Ixora said...

mmg glamour.. :)

sstt.. gw emang dwi.. said...

iii jadi pengen baju yang ini ka :)

Metta Riyana said...

kakaakk,mau tanya kalau foto pakai camera tipe apa???nice picture,plus kkny emang cantikk,,hehe

AN3 said...

kak, ada tutorial jilbab yg kaya gini gak? aku mau dong, buat dipake ke acara perpisahan, hehe thanks before:)



http://finalexpectation.blogspot.com/

Post a Comment